Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته دانشگاهیان ستاد بازسازی عتبات همدان گفت:ستاد عتبات استان همدان ترفیع گنبد حرم امام‌حسین(ع) و اتمام صحن عقیله بنی‌هاشم را انجام می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان حسین مردای ظهر امروز در سومین جلسه کمیته دانشگاهیان ستاد باسازی عتبات عالیات که با حضور نمایندگان دانشگاه‌ها تشکیل شد، اظهار داشت: هدف از تشکیل این جلسه بررسی عملکرد و ارزشیابی دانشگاه‌ها در سه ماهه ابتدا امسال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه تشکیل کمیته دانشگاهیان در نظامند عمل کردن و مشخص شدن خروجی دانشگاه‌ها و یاری رساندن به بازسازی عتبات کمک شایانی داشته است، ادامه داد: تاکنون دو جلسه تشکیل و زمان برگزاری جلسات به اینگونه است که هر دو ماه یک جلسه با حضور نمایندگان دانشگاه‌ها در کمیته دانشگاهیان ستاد بازسازی عتبات تشکیل می‌شود که وظایفی برای این کمیته تعریف شده است.

دبیر کمیته دانشگاهیان ستاد بازسازی عتبات استان همدان، با بیان اینکه نخستین هدف در این کمیته معرفی کمیته و ستاد در دانشگاه است، عنوان کرد: باید در برنامه‌های جمعی دانشگاه‌ها که اساتید، دانشجویان و کارمندان حضور دارند اهداف ستاد بازسازی عتبات تشریح شود و دانشگاهیان را با این حوزه آشنا کرد که هم‌اکنون پرچم حرم حضرت علی(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) در اختیار این کمیته قرار دارد که می‌توان محافل دانشگاهی را توسط این پرچم‌ها متبرک و به نور اهل بیت(ع) روشن کرد.

وی با تأکید بر اینکه ستاد بازسازی عتبات دیگر کار بازسازی انجام نمی‌دهد بلکه درصدد توسعه حرم ائمه اطهار(ع) است، تشریح کرد: از دیگر وظایفی که به ستاد بازسازی عتبات استان همدان محول شده است، ترفیع گنبد حرم امام حسین(ع) به ارتفاع 7متر است که مبلغ هر خشت طلا برای آن 2میلیون و 200 هزار تومان است.

وی افزود: از دیگر اهداف ستاد بازسازی عتبات اتمام صحن حضرت زهرا(س) است که برای هر متر مربع آن 4میلیون تومان هزینه درنظر گرفته شده است.

دبیر کمیته دانشگاهیان ستاد بازسازی عتبات استان همدان با بیان اینکه ساخت زائرسرا در کربلای معلی نیز از دیگر اقداماتی است که در دستور کار این ستاد قرار دارد و برای ساخت این زائرسرا برای هر مترمربع 4میلیون تومان نیاز است، اظهار کرد: پروژه صحن عقیله بنی‌هاشم(س) بخشی از طرح 38 هکتاری توسعه حرم امام حسین(ع) محسوب می‌شود که در این بخش تنها پنج هکتارمورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد که در مرحله خاک‌برداری قرار دارد.

وی بیان کرد: کمیته دانشگاهیان ستاد بازسازی عتبات در دو محور جمع‌آوری نذورات و رساندن آن به عوامل ستاد و محور فرهنگی باید فعالیت کند لذا دانشگاه‌ها باید حول این دو محور فعالیت خود را انجام دهند.

مرادی با بیان اینکه در صدد هستیم تفاهم‌نامه‌ای بین ستاد، رئیس دانشگاه‌ها و نهادهای رهبری منعقد شود، ابراز کرد: اجرای طرح سه صفر آخر فیش حقوقی کارکنان و استادان دانشگاه‌ها طرح بسیار مناسبی است که در این طرح این مبلغ از حقوق افراد کسر می‌شود و بعد از اینکه به مبلغ قابل توجهی رسید به حساب ستاد بازسازی عتبات واریز خواهد شد.

انتهای پیام/

R41405/P41362/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۹۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه

سال گذشته به طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ چهار میلیون و ۲۶۶ هزار ریال به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

 

استاندار خراسان جنوبی عصر دیروز به روستای مهموئی رفت و با اعطای لوح سپاس از مردم این روستا تقدیر کرد.

قناعت در این مراسم با بیان اینکه روستای مهموئی، سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه است گفت: در شهرها و روستاهای خراسان جنوبی شاهد اقدامات مناسب مردم و پیشقدم و پیشرو بودن آنان در کمک به بازسازی عتبات عالیات هستیم.

 

وی از خراسان جنوبی به عنوان استانی با مردم متدین، انقلابی و پای کار برای بازسازی عتبات عالیات یاد کرد و افزود: ساخت صحن امام محمد باقر (ع) در کاظمین با مشارکت ۶ استان کشور از جمله خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، قم، فارس و اصفهان در حال اجراست که دبیرخانه آن در استان خراسان جنوبی مستقر است.

 

استاندار به برخورداری و توانمندی اقتصادی و زیرساختی سایر استان‌ها نسبت به استان کم برخوردار خراسان جنوبی اشاره و تصریح کرد: در زمینه کمک به ساخت و بازسازی عتبات عالیات، مردم خراسان جنوبی علیرغم کم‌ برخوداری اقتصادی و ضعف زیرساختی اما به واسطه غنای دینداری، بصیرت، تقوا و عشق و علاقه به اهل بیت‌ (ع)، جزو استان‌های برخوردار است.

وی با اشاره به جانفشانی مردم خراسان جنوبی برای اهل بیت (ع) ادامه داد: ستاد بازسازی عتبات عالیات در کشور سرانه کمک برای بازسازی اعتاب مقدسه را ۱۲۵ هزار ریال اعلام کرده که مردم روستای مهموئی از این مرز گذشته و به سرانه چهار میلیون و ۲۶۶ هزار ریال رسیده‌اند که نشان می‌دهد این مردم بسیار فهیم و با بصیرت دینی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه
  • اسلامشهر بیشترین نذورات برای عتبات عالیات در استان تهران را دارد
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان