Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@04:03:35 GMT

گنبد، بستر مناسب برای پژوهش در زمینه علوم گردشگری است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۷۰۲۳۴

گنبد، بستر مناسب برای پژوهش در زمینه علوم گردشگری است

رئیس دانشگاه گنبدکاووس در حاشیه بازدید 200دانشجوی خارجی دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین از برج قابوس، گفت: گنبدکاووس به لحاظ ظرفیت توریستی می تواند بستر مناسب برای پژوهش در زمینه علوم گردشگری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، حسین گلچینی با عنوان این مطلب فعالیت‌های پژوهشی در زمینه زبان‌شناسی، معماری و بازسازی بنا، متون پژوهشی و متون مختلف تاریخی و جغرافیا و ادبیات این منطقه را از جمله علومی برشمرد که این دانشجویان می توانند در پژوهش های خود به آن بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش که با عنوان " گنبدکاووس،میراث عصر طلایی جهان اسلام" برگزار شد ، گلچینی همچنین با اشاره به وحدت مثال زنی مردم در این منطقه ، اظهار کرد: گنبدکاووس مجموعه ای از اقوام و قومیت های مختلف است که با وحدتی قابل تحسین در کنار یکدیگر زندگی می کنند و ما امیدواریم حضور شما دانشجویان در این منطقه  و انتخاب به عنوان مقصد گردشگری خود، آغازگر یک ارتباط پژوهشی با دانشگاه گنبدکاووس باشد.

  ملیت ها و قومیت های مختلف است و همه اینها در کنار هم زندگی مسالمت آمیز دارند و امید داریم شما این شهر را به عنوان مقصد گردشگری و یا تحصیلی خود انتخاب کنید و این آغاز یک ارتباط علمی  و پژوهشی بیشتر بین شما و دانشگاه گنبدکاووس باشد.

حضور این دانشجویان در قالب بیست و هشتمین اردوی نوروزی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به میزبانی دانشگاه گنبدکاووس از تاریخ 6 لغایت 9 فروردین ۹۷برگزار شد.

در این اردوی  4روزه بیش از 200 دانشجوی غیر ایرانی از 18 کشور جهان  حضور داشتند که برنامه هایی از قبیل زیارت در بقعه متبرکه خالد نبی، بازید از اقامتگاه بوم گردی و دهکده گردشگری شرق استان، بازدید از جنگل گلستان و موزه حیات وحش  انجام شد.

در حاشیه این بازدید  این دانشجویان نشست های مختلفی با رئیس دانشگاه و مدیران دانشکده ها داشتند که در جریان این نشست ها با فعالیت ها و رشته های دانشگاه گنبد آشنا شدند.

گفتنی است اجرای برنامه هایی چون محفل انس با قرآن و برنامه های متنوع فرهنگی، ورزشی از دیگ  حاشیه های حضور این دانشجویان بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۰۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: زیرساخت‌های محافظت از محوطه غار باستانی زل هستیجان در شهرستان دلیجان مهیا می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمود مرادی در بازدید از محوطه غار باستانی زل در شهرستان دلیجان اظهار کرد: غار زل هستیجان دربردارنده اسناد و شواهد فراوانی به خط و زبان فارسی میانه، متعلق به اواخر عهد ساسانی و اوایل دوران اسلامی است.

وی افزود: این غار بارها مورد هجوم غارتگران آثار ملی قرار گرفته و تا کنون بسیاری از این اسناد به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با اشاره به تصمیمات که در خصوص برنامه‌های در دست اقدام برای حفاظت و شناسایی بیشتر غار گفت: با استقرار کانکس نیروی یگان حفاظتی و نصب دوربین‌های نظارتی، حفاظت این اثر تاریخی تشدید خواهد شد.

مرادی با تاکید بر اینکه فصل دوم پژوهش غار هستیجان به زودی آغاز خواهد شد، ادامه داد: نیاز است به این غار توجه ویژه شود، فصل اول پژوهش این غار توسط محمدرضا نعمتی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده باستان شناسی وزارت میراث‌فرهنگی در دست کاوش قرار گرفته است و فصل بعدی پژوهش‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: خشت‌های خام و داده‌های سفالی تکه‌های پارچه و چرم نوشته دوره ساسانی از جمله آثار به دست آمده در فصل اول کاوش غار زل است که در دست بررسی و مطالعه بیشتری قرار دارد و فصل دوم پژوهش‌ها توسط پیمانکار ذیصلاح به زودی آغاز می‌شود.

کد خبر 747929

دیگر خبرها

  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک