Web Analytics Made Easy - Statcounter

دختربچه ۷ ساله گلستانی در شهرستان مینودشت دیروز در اتاق عمل بیمارستان بسکی گنبد به علت ایست قلبی و تنفسی جان خود را از دست داد. ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۷ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، نازنین زهرا، دانش‌آموز مقطع ابتدایی شهرستان مینودشت به علت درد شدید در ناحیه شکم به بیمارستان مینودشت انتقال داده شد و پس از انجام معاینات پزشکی به تشخیص پزشک جراح برای عمل جراحی به بیمارستان بسکی گنبد منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از طی روند انتقال، نازنین زهرا در اتاق عمل بیمارستان بسکی گنبد به علت ایست قلبی و تنفسی جان خود را از دست داد.

گفته می‌شود در وقوع مرگ نازنین زهرا قصور پزشکی دخیل است.

به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان، به دنبال گزارش بروز یک مورد مرگ کودک 7 ساله در شهرستان گنبدکاووس، رئیس دانشگاه دستور تشکیل فوری تیم تخصصی نظارت بر فرایند درمان، متشکل از متخصص جراحی، فوق تخصص عفونی اطفال و مدیران و کارشناسان معاونت درمان را صادر کرد.

اعضای این تیم نسبت به تشکیل جلسه در محل بیمارستان فاطمه الزهرا(س) مینودشت، باحضور مدیران شبکه بهداشت شهرستان‌های گنبد و مینودشت، ریاست بیمارستان مینودشت، کارشناسان نظارت بر درمان شبکه‌های پیشگفت، کارشناس بازرسی دانشگاه علوم پزشکی، مدیر بیمارستان بسکی گنبد، متخصص جراح عمومی مسئول بیمار، کارشناسان ایمنی بیمار و سوپروایزر های بیمارستان‌های درگیر اقدام کرده و با همه عوامل دست‌اندرکار در شهرستان‌های گنبد و مینودشت مصاحبه کردند.

تیم کارشناسی گزارش نهایی خود را در 2 روز آینده تکمیل می‌کند و فرایند حقوقی و قانونی و ارجاع پرونده به مراجع مربوطه آغاز خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه نیز ضمن کامل بودن امکانات تجیهزاتی، لوازم مصرفی و تخصصی بیمارستان مینودشت، گفت: نبود دستکش در بیمارستان که در برخی شبکه‌های اجتماعی نقل شده کذب محض است.

انتهای پیام/

R41471/P4001/S6,70/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • گفت‌و‌گو با مردی که برای نجات جان دختر بچه‌ای وارد رودخانه خروشان شد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • نجات «سحر» در جدال با سیلاب
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان