Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا یازرلو امروز شنبه در نشست خبری با یادآوری سفر شهریور امسال رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و هیات همراه به گنبد افزود: در آن سفر هم بحث تبدیل دانشگاه پیام نور شهرستان به مرکز بین الملل مطرح و موافقت اولیه حاصل شد.
وی اضافه کرد: هم مرز بودن گنبد با ترکمنستان و قرابت های فرهنگی مردم منطقه با اتباع این کشور و نیز انجام برخی مبادلات فرهنگی و تجاری با کشورهای آسیای میانه ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن دانشگاه پیام نور به مرکز بین الملل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر یازرلو تصریح کرد: در پیگیری این موضوع و در جلسه ماه گذشته با وزیر علوم در مشهد مقدس ایشان قول مساعد برای بین الملل شدن مرکز پیام نور گنبد و نیز افزایش برخی رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد را دادند.
وی گفت: دانشگاه پیام نور گنبد هم اکنون در 28 رشته کارشناسی و دو رشته کارشناسی ارشد افزون بر دو هزار دانشجو دارد که برخی رشته های آن از جمله اقتصاد، روانشناسی، جامعه شناسی و جغرافیا باتوجه به ظرفیت و اعضای هیات علمی موجود قابلیت ارتقاء به کارشناسی ارشد را دارد.
رییس دانشگاه پیام نور گنبد در ادامه به فعالیت های این مرکز دانشگاهی در سه حوزه فرهنگی، ورزشی و آموزشی بجز آموزش های آکادمیک اشاره کرد و گفت: در بخش فرهنگی، پیام نور این شهرستان سه انجمن علمی و 9 کانون دانشجویی فعال دارد.
یازرلو، برگزاری نشست های کتابخوان، نقد کتاب، نقد فیلم، برگزاری 10 کارگاه آموزش تخصصی روانشاسی، حقوق و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، دیدار با خانواده معظم شاهد و ایثارگر، راه اندازی دبیرخانه دانشجویی تقریب مذاهب و دفتر نهاد رهبری و نیز دفتر خدمات مشاوره اجتماعی و روانشناختی و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و مسابقات مختلف ورزشی را از مهمترین فعالیت های فرهنگی دانشگاه پیام نور گنبد برشمرد.
وی اضافه کرد: دانشگاه پیام نور گنبد در کنار فعالیت های آموزشی در حوزه آموزش های آزاد بر اساس دستورالعمل ابلاغی سازمان مرکزی نیز دوره های آموزشی تخصصی را برای دانشجویان و غیر دانشجویان با اخذ شهریه مصوب برگزار می کند.
یازرلو گفت: به شرکت کنندگان در این دوره ها مانند نرم افزارهای حسابداری، زبان خارجه، وکالت و حقوق و در ادامه برگزاری دوره های فرهنگی و هنری گواهینامه رسمی از سازمان مرکزی پیام نور داده می شود.
به اعتقاد رییس دانشگاه پیام نور گنبد رشد تعداد مراکز آموزش عالی طی یک دهه گذشته باعث بروز مشکلاتی همچون افزایش نرخ بیکاری دانش آموختگان و کاهش آمار دانشجویان شده است.
وی با بیان اینکه فقط در حوزه پیام نور تعداد واحدهای آن از 300 به 500 واحد افزایش یافت، افزود: اگر به جای افزایش کمی دانشگاه ها به افزایش کیفی آنان توجه می شد، امروز مجبور به ادغام برخی مراکز آموزش عالی با یکدیگر نبودیم.
گفتنی است قدمت دانشگاه پیام نور گنبد به عنوان نخستین مرکز آموزش عالی این شهرستان به دو سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برمی گردد.
این واحد دانشگاهی پیش از انقلاب در قالب مرکز تربیت معلم و در مقطعی زیر نظر دانشگاه ابوریحان بیرونی و در ادامه دانشگاه علامه طباطبایی و از سال 67 نیز به نام پیام نور فعال بوده است.
/3039/2729
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها آسیب های اجتماعی آموزش و تحقیقات مجلس بیکاری دانشجو مقطع کارشناسی ارشد جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

یاسر پیرعلی رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.

وی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.

بیشتر بخوانید

ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست در شهرکرد

پیرعلی اضافه کرد: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.

وی گفت: هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.

پیرعلی بیان داشت: سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است